ברגע האחרון: שוטרת הצילה אדם שנתקע על פסי הרכבת

תיעוד דרמטי בארה"ב: שוטרת מקליפורניה חילצה אזרח מרותק לכיסא גלגלים שנתקע על מסילת הרכבת - שניות לפני שחלפה

לוגו reuters צילום: רויטרסמעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
תיעוד החילוץ ממצלמת גופה של השוטרת
תיעוד החילוץ ממצלמת גופה של השוטרת | צילום: צילום מסך

התקשורת האמריקאית פרסמה היום (חמישי) סרטון עוצר נשימה, בו נראית שוטרת בשם אריקה אוראה, כאשר היא מצילה ברגע האחרון אדם על כיסא גלגלים, שנתקע על פסי הרכבת, תוך סיכון משמעותי לחייה. האירוע הדרמטי התרחש אתמול, במהלך משמרת שגרתית של השוטרת.

אוראה נהגה אתמול בניידת סמוך לפסי הרכבת בעיר לודי בקליפורניה, כאשר ראתה אדם בכיסא גלגלים שנתקע על הפסים, בעוד הרכבת מתקרבת. השוטרת התקרבה וזינקה מהרכב בניסיון לחלץ את הגבר מכיסא הגלגלים, תוך שהוא נאבק להשתחרר מרתמותיו. בסרטון שפורסם ממצלמת גופה של אוראה, נראה כיצד היא מצליחה לחלץ את הגבר ברגע האחרון.

הגבר המחולץ, בן 66, נפגע ברגלו, חרף ההצלה ההירואית. הוא פונה לטיפול בבית החולים ומאושפז במצב יציב.


walla video test11 | צילום:

"השוטרת אוראה סיכנה את חייה על מנת להציל אדם אחר ופעולתה מנעה טרגדיה", נכתב בהודעת המשטרה המקומית לאירוע. בנוסף ביקשו להביע את גאוותם והערכתם לשוטרת ולמעשה הגבורה שביצעה.

תגיות:
תאונת דרכים
/
ארה"ב
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף