ברני סנדרס והכפפות: הלוק ששבר את הרשת מוצע למכירה

תמונה של הסנאטור, ברני סנדרס, מטקס השבעת נשיא ארה"ב, הפכה לוויראלית בימים האחרונים וכבשה את הרשת עם אין ספור ממים מצחיקים. בעקבות הפופולאריות שזכה לה, הוא החליט לנצל המצב "למטרות טובות"

שי רגב צילום: אור גפן
מעריב אונליין - זכויות יוצרים
מעריב אונליין - זכויות יוצרים | צילום: מעריב אונליין
walla video test11 | צילום:

בימים אלו, הסנאטור הנודע ניצל את הבאז הרחב שנוצר סביבו והחליט למכור את התלבושת שלו, במחיר של 45 דולר לסט. עם זאת, סנדרס לא מתכוון ליהנות מהרווח שישיג כתוצאה מהמכירה, אלא הבטיח באתר שלו כי כל ההכנסות יתרמו לעמותה "ארוחה על גלגלים", שמטרתה לסייע לנמצאים בבידוד. על פי העמותה, כל אדם בעל מצב פיזי או נפשי שמונע ממנו לצאת מביתו על מנת לספק לעצמו את צרכיו, זכאי לשירותי העמותה.

הכפפות האייקוניות, הידועות בכינוין בארה"ב "smittens", נוצרו למעשה על ידי מורה בבית ספר בוורמונט, ג'ן אליס, שהעניקה אותם לסנדרס במתנה במהלך קמפיין הבחירות שלו לסנאט, כך דווח באתר החדשות CNN. בימים אלו, אליס הוצפה במאות אלפי בקשות של תושבים שביקשו לרכוש את הכפפות, אך בציוץ שהעלתה ביום חמישי לטוויטר היא כתבה: "למרבה הצער, אין לי יותר כפפות למכירה", אך הוסיפה כי "יש הרבה בעלי מלאכה גדולים שיכולים להכין אותן בקלות". לעומת זאת, במוצאי שבת האחרונים היא סיפרה כי היא הכינה מספר מצומצם של כפפות שיועלו למכירה פומבית "למטרות טובות".

תגיות:
נשיאות ארה"ב
/
ברני סנדרס
/
ארה"ב
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף