אזהרת חמידות: גורי חתולים זקוקים לאנשים שיחבקו אותם, יש מתנדב?

צפו בחתלתולים קטנים שבסך הכל מבקשים קצת חום ואהבה. בסרטון ניתן לראות איך מתנדבים בארגון צדקה מחבקים ומטפלים בגורים החמודים

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מעריב אונליין
מעריב אונליין | צילום: מעריב אונליין

סרטון וידאו שפורסם היום (חמישי) באתר ה"מירור" מציג חתלתולים חמודים, כשמטרתו לפרוט על מיתרי הלב של אוהבי חיות המחמד שיכולים להעניק מזמנם ולשמש לגורים אבות ואימהות.

החתולים הקטנים בני מספר שעות בלבד כשהם מגיעים לארגון צדקה הדואג להם ודורשים טיפול מסביב לשעון.

200 אנשים מתנדבים בארגון העוזר לחתלתולים ורוצה להרחיב את פעילותו ללוס אנג'לס וסולט לייק סיטי ולעזור לעוד חתולים.

בסרטון ניתן לראות את המתנדבים משחקים, מחבקים ומאכילים את החתולים הזעירים. החתולים מגיעים ממקלטים אחרים לבעלי חיים שאינם מסוגלים לתת להם את הטיפול 24 שעות ביממה כי אחרת הם לא יצליחו לשרוד ללא אמם.

דובר הארגון אמר: "יש לנו כל מה שהם צריכים כדי שיהיה להם את הסיכוי הטוב ביותר לשרוד אבל הגורים דורשים האכלה כל שעתיים וצריך לפקח על משקלם".

הוא הוסיף: "גורים זקוקים ליותר מאשר רק השגחה צמודה, הם זקוקים לאהבה".

תגיות:
בעלי חיים
/
חתולים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף