מכבי ת"א אירחה את גלאטסראיי הטורקית. וגברה עליה בקושי רב 72:81. הניצחון הושג רק בדקות האחרונות אחרי שהאורחים הוליכו בחלקים מהמשחק ולא נתנו למכבי לברוח.הטורקים, שסוחבים את כל בית 5 בטופ 16 על כתפיהם (שני ניצחונות בלבד מ-12 משחקים), לא חוללו סנסציה אבל לא היו רחוקים מכך מול היכולת המביכה של הצהובים.
מכבי ת"א וגלאטסראיי מיעטו להיפגש בהיסטוריה של שני המועדונים. המאזן של מכבי מול הטורקים הוא 0-4 לטובתם. אלופת אירופה גברה על הטורקים בעונה שעברה פעמיים בשלב הטופ 16, והעונה ניצחה אותה 94:97 באיסטנבול לאחר הארכה וכאמור הערב.
יוגב אוחיון, שנעדר מהמשחק בתחילת השבוע נגד הפועל חולון, שיחק הערב וסיים ללא נקודות. כמו אוחיון, גם סופוקליס שחורציאניטיס שב לסגל של גיא גודס והסתפק בארבע נקודות. לעומת זאת, המשיכו להיעדר סילבן לנדסברג, שהתאושש משבר מאמץ וחזר להתאמן,
בלט במכבי תל אביב דווין סמית' עם 22 נקודות. לצידו התעלו רנדל עם 19 נקודות וטיוס עם 17.
מהלך המשחק:
רבע ראשון
הדקות הראשונות היו צמודות והאורחים הוליכו 6:7, לפני שהשחקנים בצהוב החלו לרוץ. בריאן רנדל ודווין סמית' צלפו ומכבי ת"א הוליכה 7:15. גלא הצליחה לחזור ובגדול עד ל-23:23 בסיום הרבע.
רבע שני
גלאטסראיי המשיכה לרוץ בתחילת הרבע השני ושלשה של ג'סטין קרטר העלתה אותה ל-23:27. כמה פעולות טובות של לינהארט עזרו למכבי תל אביב לחזור במהירות. טיוס קלע בצבע, אבל המארחים לא השכילו לשמור על יתרונם ובסיום המחצית - 42:43 לצהובים .
המאמן האורח לא לקח אף פסק זמן לכל אורך המחצית ולדבריו, לא היה לו מה להגיד לשחקניו במשחק הלא חשוב מבחינתם.
רבע שלישי
פתיחת המחצית השנייה נראתה כמו סיום המחצית הראשונה, כשמכבי משחקת כדורסל רע מאוד ומאבדת את היתרון. רנדל, מהבולטים בשורות מכבי, החזיר את היתרון ל-49:50, שלוש דקות לסיום הרבע. סמית' צלף שלשה והוסיף עוד שתי נקודות מבחוץ, ומכבי ביתרון 53:58 בסיום הרבע.
רבע רביעי
האורחת קלעה חמש נקודות רצופות עם פתיחת הרבע האחרון ולוח התוצאות הורה על שוויון 58:58, אבל מכבי בריצת 0:10 עלתה בפעם הראשונה ליתרון דו ספרתי. הטורקים הורידו ל-70:64, אבל לא יותר מכך. שחורציאניטיס ורנדל קלעו ובסיום 72:81 לא משכנע לצהובים.