"במידה ויבוא רוכש, טביב לא יהסס למכור"

בעלי בית"ר שומר את הקלפים קרוב לחזה, בקבוצה חוששים מבנייה מחדש

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
אלי טביב
אלי טביב | צילום: פלאש 90

"אלי טביב רוצה לעזוב את הכדורגל, במידה ויבוא רוכש לקבוצה הוא לא יהסס למכור", כך אמר מקורב לבעלי בית"ר ירושלים ל"ספורט1". גורם מקצועי בקבוצה הוסיף: "כל ההכנות תקועות, אין תוכנית אימונים, כי אין מאמן כושר ואין שחקנים כי אין תשובות מטביב".

בית"ר אמנם עשתה עבודה טובה בבניית הסגל בקיץ שעבר, אך נראה שאט אט כל ההשקעה יורדת לטמיון. אם בחלון העברות בקיץ הקודם כמעט על כל שחקן בית"ר לקחה אופציה לרכישה או המשך ההתקשרות, אז כרגע בזו אחר זו האופציות פגות. האופציות על מאטוביץ' וממן חלפו להן ואלו של קלאודמיר וארסו יעברו ב-15 ביוני' ואילו ליביו אנטל כרגע בכלל לא נמצא כאפשרות ריאלית.

בנוסף, שלומי אזולאי ואלי דסה עשויים להימכר, קריאף יעזוב אם חוזהו לא ישודרג משמעותית, תמונה שנראית כרגע כמו שעון מעורר מפחיד מהחלום בו הסתיימה העונה מבחינת הקבוצה, הכרטיס הנוצץ לאירופה אחרי שבע עונות.

מה שעשוי לקרות הוא שבניגוד לכוונה שהייתה בבית"ר להשאיר את כל שחקני הסגל הנוכחי ולהוסיף להם חיזוק, תצטרך הקבוצה לבנות עצמה שוב מאפס, מה שיגרור כנראה הדחה מוקדמת מאירופה. אוהדי הקבוצה כרגע לא מעריכים נכון את סיכוי ההישארות של טביב, ההוכחה לכך היא דממת האלחוט שקיימת אצל ארגוני האוהדים.

למרות כל הסיטואציה המתוארת לעיל, טביב לא מרגיש צורך לפרסם את החלטתו כעת, וימתין לתחילת השבוע הבא על מנת לתת תשובות לעתיד הקבוצה.

תגיות:
אלי טביב
/
בית"ר ירושלים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף