זה היה אחד המשחקים הטובים של מכבי תל אביב העונה. 0:3 חלק על מכבי חיפה, יריבה מושבעת ועדיין השמחה הייתה מאופקת בסיום. השחקנים שעלו לחימום בידיעה שהפועל באר שבע בפיגור, שמעו על ה-1:2 של האלופה אצל מכבי פתח תקווה ולמרות המשחק הטוב, הבינו כי הפער נותר בעינו.
החבורה של ליטו וידיגל נראתה נחושה וסיפקה מחצית ראשונה מבריקה בה יכולה היתה להביך את הירוקים בתוצאה גבוהה. למרות הורדת הילוך, הצהובים יצאו עם משחק נהדר כשהחלוץ טל בן חיים הזכיר את כושרו מתחילת העונה עם צמד מבריק.
בסיום המשחק הבהיר בן חיים כי הוא מרוצה במכבי תל אביב וימתין להתפתחויות בנושא האירופי. המאמן ליטו וידיגל סיפר שמתנהל משא ומתן עם החלוץ ואמר: "אני לא יודע מה יהיה בתום העונה כי בכדורגל הכל נזיל. נמתין ונראה". גורם בסביבת המועדון טען כי בן חיים עשוי לוותר על החלום האירופי אם הצהובים יציעו לו את השכר שהוא היה אמור לקבל בברוז' בין 750 אלף יורו ל-800 אלף יורו מהלך שעשוי לקרות באישור הבעלים מיץ' גולדהאר.
וידיגל זעם במהלך המשחק לא פעם על המשחק הנוקשה של שחקני חיפה בייחוד כלפי וידאר קיארטנסון ויצא לא מעט מהאיזור הטכני. הפורטוגלי התייחס להעדפת האיסלנדי על חשבון שוינפלד שכבש בגביע: "שוינפלד התלונן על מתיחה קלה ולא רציתי לסכן אותו. כל מי שנמצא במכבי תל אביב הוא שחקן טוב שיכול לעלות בהרכב. כשאחד לא משחק שואלים עליו, כשהשני משחק, שואלים עליו".
גם הבלם הברזילאי רמון רומא רשם דקות ראשונות במדי הקבוצה כשהחליף את איגור פיליפנקה שהתלונן על רגישות בשריר הירך ולא רצה לסכן עצמו בפציעה.
יוסי בניון פתח בהרכב בפעם השנייה ברציפות אחרי משחק הגביע ועשה זאת מול האקסית המיתולוגית: "בלי קשר ליריבה אנחנו תמיד רוצים לנצח כל משחק. ידענו שאסור לאבד נקודות וזה לא משנה מי היריבה. אני רוצה לנצח, אין מוטביציה מיוחדת. יש לי הערכה למועדון הזה".