אברמוב ואדרי לדין: איך לא ראיתם גול? אני סתם משקיע

בעלי ומנכ"ל בני יהודה ייענשו בעקבות דבריהם לצוות השיפוט ב-0:1 על כפ"ס

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
ברק אברמוב
ברק אברמוב | צילום: דני מרון
2
גלריה

תובע ההתאחדות לכדורגל עו"ד ניר רשף, החליט להעמיד לדין את את בעלי בני יהודה ברק אברמוב ואת מנכ"ל המועדון כפיר אדרי בגין התנהגות בלתי הולמת.

השניים יתייצבו בבית הדין של ההתאחדות לכדורגל כבר מחר (חמישי), וזאת בעקבות דו"ח השיפוט של אורן סימניאן שניהל את משחקם האחרון של הכתומים מול הפועל כפר סבא (0:1).

פדרו גלבאן. למרות השער שלו לא היו רגועים בבני יהודה במחצית. צילום: דני מרון
פדרו גלבאן. למרות השער שלו לא היו רגועים בבני יהודה במחצית. צילום: דני מרון | פדרו גלבאן. למרות השער שלו לא היו רגועים בבני יהודה במחצית. צילום: דני מרון

פדרו גלבאן היה מי שהכריע את ההתמודדות במחצית השנייה, אבל בהפסקה אנשי בני יהודה לא היו רגועים ובדו"ח נכתב כי הבעלים ברק אברמוב נכנס לחדר ההלבשה, על אף שאיש אבטחה מטעמו ביקש קודם לכן את רשות השופטים לפתוח את חדרם לאנשי בני יהודה ונתקל בסירוב.

"למה אני משקיע כסף, איך אתה לא רואה מטר גול (הטעות במקור, א.ג), על מה אני משקיע 10 מיליון שקלים", צעק אברמוב לעבר שופט הרחבה רפעת אלחמולה תוך שהוא מתפרץ לחדר, כך נכתב בדו"ח. הבעלים יצא רק לאחר פניה לאנשי האבטחה.

עוד קודם לכן גם מנכ"ל בני יהודה כפיר אדרי, שכלל לא היה רשום בטופס המשחק, הטיח ביקורת קשה בצוות השיפוט עוד על כר הדשא בירידה להפסקה ונטען שאמר לעבר הצוות: "איך אתם לא מאשרים מטר גול? בשביל מה יש שופט רחבה?".

תגיות:
בני יהודה
/
ברק אברמוב
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף