אחרי שביטל את ההופעה בבארבי: עברי לידר יופיע בכיכר החטופים

לאחר פרסום הידיעה על שחרור החטופים החיים וההרוגים, הזמרים עברי לידר ועומר אדם הודיעו על ביטול הופעותיהם, שהיו אמורות להתקיים היום (חמישי). לידר, הודיע כי במקום הופעתו היום, יקדיש אותה בכיכר החטופים

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
עברי לידר
עברי לידר | צילום: אור דנון
2
גלריה

עוד כתב: "בתוך המציאות המטלטלת הזאת, הרגשתי שאני לא יכול לעלות הערב על במת ה׳בארבי׳. אני מודה לקהל שלי שקיבל את ההחלטה בהבנה. ברגעים שבהם הכאב גדול מדי ֿחשוב לי להיות לצד המשפחות בכיכר החטופים, לצד כל מי שמרגיש שהלב שלו שם. אז אהיה שם הערב על הבמה, להזכיר שהכאב הזה הוא של כולנו מזמין אתכם להצטרף אלי״.

עוד הוסיף, "ישבתי עם עצמי כשהודיעו שבגלל חללים מאחינו שנחטפו ביום חמישי והלב והגוף נקרעים בין לשמר את השגרה לבין לעצור רגע ולהתייחד עם המשפחות. אני מרגיש שזה הכי נכון ולכן החלטנו לדחות את המופע של יום חמישי הזה ליום חמישי הבא ולקוות לבשורות טובות".

הסטורי של עומר אדם
הסטורי של עומר אדם | צילום: מתוך אינסטגרם
תגיות:
בדיקה
/
בדיקה 1
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף