"חיסון פייזר פעיל מאוד כנגד גרסת הדלתא", אמר הבכיר בראיון, אך הסביר כי לאחר חצי שנה, לדבריו, "סביר להניח שהסיכון להדבקה מחודשת עולה ככל שרמת הנוגדנים, כפי שנחזה, הולכת ופוחתת". הוא הוסיף כי נתונים מוקדמים ממחקרי החברה עצמה מראים כי מנת דחף שלישית מייצרת רמות נוגדנים הגבוהות פי חמישה עד עשרה מאשר לאחר המנה השנייה, מה שמרמז כי מנה שלישית תציע הגנה מבטיחה.
לדבריו, מספר מדינות באירופה ובמקומות אחרים כבר פנו לפייזר בכדי לדון בחיסוני הדחף, וציין כי חלקן עשויות להתחיל לחסן במנה השלישית עוד לפני אישור אמריקאי פוטנציאלי. הוא הוסיף כי הוא מעריך שמנת הבוסטר חשובה במיוחד בקבוצות גיל מבוגרות.
ה-FDA וה-CDC אמרו בהצהרה משותפת בתגובה על הודעת פייזר כי "אמריקאים שהתחסנו לחלוטין אינם זקוקים כעת למנת דחף של החיסון". עם זאת, הארגונים הודיעו כי הם מוכנים לשקול מנות נוספות של חיסון אם וכאשר המדע יוכיח שהן נדרשות.