האושפיזין יבקשו את המתכון: כך תכינו "בולו" - כיכר שמרים מתוקה ומתובלת

פרוסות בולו לצד שלל ריבות הן אופציה מעולה להגשה לאורחים בסוכה, ולאחר מכן אפשר להפוך אותן לעוגיות פריכות לטבילה בכל משקה חם

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
הבסקוטי של פסקל פרץ-רובין
הבסקוטי של פסקל פרץ-רובין | צילום: פסקל פרץ-רובין
2
גלריה
פריקסה
פריקסה | צילום: פסקל פרץ-רובין
תגיות:
במטבח עם פסקל
/
מתכונים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף