ביצים הן מאכל קל ומהיר להכנה, בין אם הן מקושקשות, מטוגנות, מבושלות או עלומות. למרות הפשטות, לא תמיד קל להגיע לתוצאה מושלמת. חלמון יבש מדי, חלבון נוזלי או תחתית שרופה - אלו רק חלק מהבעיות הנפוצות בטיגון ביצים.

אבל יש לנו חדשות טובות. משתמשת טיקטוק בשם @clairenlson74 חשפה שיטה מבריקה להכנת ביצה מטוגנת מושלמת בפחות מ-40 שניות, וכל זה במיקרוגל. שיטת הקסם של קלייר חוסכת זמן וגם מבטיחה בישול בריא יותר (האמנם?).

צפו:

@clairenelson74 40 Second - Microwave Fried Egg #friedegg #viralegg #ketoegg #microwaveeggs #egg #breakfast #foryou @ ♬ original sound - Claire Nelson 74

כל מה שצריך זה כפית שמן על צלחת נייר, ביצה שנשברה מעל השמן, וצלחת נייר נוספת ככיסוי. לאחר 40 שניות במיקרוגל, קלייר חושפת את הביצה המטוגנת שנעשתה למופת - חלמון נוזלי וחלבון עשוי.

אחרי תיבול קל במלח ופלפל היא טועמת ואומרת: "טעים! ממש טעים. קל מאוד ואין צורך בניקוי. מושלם!". גולשים רבים התלהבו מהטריק והגיבו בתגובות נלהבות כמו "לקח לי שנים לגלות את זה!", "ממש אוהבת את העניין בלי הצורך לרחוץ מחבת!", ו"למדתי משהו חדש היום!".