היא לא מופיעה בתפריט, אבל היא דוגמא מושלמת לכוחה של הפשטות ולהוכחה שחומרי גלם טובים לא מצריכים התערבות של שף. ניר קיפניס על אחת הפיצות הטובות בישראל
להמליץ על פיצה אחת בתוך ים הפיצות שמסביב יהיה כמעט כמו לנסות למצוא את הפלאפל מספר 1 בישראל (כתובת שנצבעה כבר לאורכן של אלפי פלאפליות במרוצת השנים), את החומוס הטוב ביותר או את מנת השווארמה העסיסית ביותר. לכן אנסה הפעם שלא לקבוע בפסקנות "הכי טוב שיש", אלא לומר שזו כנראה אחת הטובות.
את פועלו הקולינרי של השף מנה שטורם דומה שאין צורך להציג. גם על הקמח המעולה שהוא מייבא במיוחד מאיטליה נדמה שנכתב כבר הכל. אלא שאחרי כל זה, אין נעים מלשבת בצהרי יום חורפי ושטוף שמש, ב"קמפנלו" שלו שנמצאת בדיוק בפינה הדרום-מזרחית במפגש בין אדון בן יהודה למר נורדאו (בן יהודה 230 אם רוצים לדייק) ולאכול מנה פשוטה עד כדי גאונות: פיצה פרשוטו. חד וחלק, ישר ולעניין. מדובר במאפה בצק דקיק נפלא שעליו רק גבינה, מעט רוטב עגבניות, עלי רוקט רעננים ופרוסות דקיקות וארוכות של פרשוטו טעים.
פיצה פרשוטו קמפנולו רוחב