אם כבר חייבים להוריד בארוחה אחת ארבע כוסות, אז למה לא לעשות את זה כמו שצריך. יוסי בוזנח מפתיע עם כמה המלצות לא שגרתיות לחג. והפעם: 4 כוסות רק מהשטחים...

סמולאנים תל-אביבים, תבלבלו את המוח כמה שאתם רוצים על שטחים. אלה הם אחים שלנו, בשר מבשרנו ומלח הארץ שראויים לכל פרגון. היין שלהם מעולה והם מטפחים כרמים ומגדלים גפנים במקומות שעושים בית-ספר לבידול וייחוד. וחוץ מזה, עזבו אותנו מפוליטיקה כשמדברים על יין...

הצעות שיעזרו לכם לעבור את החג בשלום ולהישאר חלק מהמשפחה עד החג הבא (צילום: יח"צ, יסמין ואריה)
גבעות, גופנה, ג'נדאלי רזרב 2016גבעות, גופנה, ג'נדאלי רזרב 2016
כוס ראשונה
גבעות, גופנה, ג'נדאלי רזרב 2016

לבן נהדר, אבל במקרה הזה היין מנגן כינור שני ליוצרו, דר' שיבי דרורי, חוקר הזנים העתיקים של ארץ ישראל שייצר התעניינות בלתי נתפסת בעולם היין.

מחיר: 109 ₪

פסגות, רוזה 2017פסגות, רוזה 2017
כוס שנייה
פסגות, רוזה 2017

הרוזה של יקב 'פסגות' הוא יין פרחוני, הדרי וכולו מחכה לביס הראשון של הערב. רוזה מעולה, וחוץ מזה - יעקב אוריה זה אח.

מחיר: 68 ₪

שילה, ברברה שור 2015שילה, ברברה שור 2015
כוס שלישית
שילה, ברברה שור 2015

יין אלגנטי וכייפי עם פרי צעיר ורענן שמשתלב בהרמוניה עם תיבול נעים וחביות האלון הבולטות.

מחיר: 85 ₪

גוש עציון, עמק ברכה, ספיישל רזרב 2011גוש עציון, עמק ברכה, ספיישל רזרב 2011
כוס רביעית
גוש עציון, עמק ברכה, ספיישל רזרב 2011

יין רענן ומלא חן. יין של ניגודים שהופכים אותו למרשים במיוחד. יין בעל מרקם קטיפתי עם סיומת ארוכה ומוצקה. המון פרי יחד מינרליות גירית, טבק ותה.

מחיר: 180 ₪