מזון העתיד: טעימות מתערוכת פודטק ישראל 2022

חביתה ללא ביצה, קפסולות לארוחת צהריים, דג מחלבון צמחי, בשר היברידי, גבינות מאבקת חלבון ועוד פיתוחים מפתיעים שישנו את צריכת המזון העולמית, הוצגו בתערוכת הפודטק הבינלאומית שהתקיימה השבוע בתל אביב

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
חלבון אלטרנטיבי לבשר שהציגה חברת מאשפודס מבית מכון המחקר מיגל בכנס הפודטק
חלבון אלטרנטיבי לבשר שהציגה חברת מאשפודס מבית מכון המחקר מיגל בכנס הפודטק | צילום: באדיבות מכון המחקר מיגל
4
גלריה

כ-70 סטארטאפים ישראלים מובילים בתחום שמפתחים ומייצרים מזון עתידי ובר קיימא הציגו בכנס את מרכולתם, ביניהם:

מציגים בכנס פודטאק 2022 FOODTECH IL
מציגים בכנס פודטאק 2022 FOODTECH IL | צילום: אחיקם בן יוסף
עופרה שטראוס בכנס FOODTECH IL 2022
עופרה שטראוס בכנס FOODTECH IL 2022 | צילום: אחיקם בן יוסף

בכנס נכחו כ-1,800 משתתפים מהארץ ומעשרות מדינות, מתוכם למעלה מ- 200 משקיעים, ובהם מובילי חדשנות ובכירים מתאגידי מזון בינלאומיים בהם Nestle, Uniliver, PepsiCo, Danone, Mondelez ו- Givaudan, Unovis, CPT, Ingredion ו- Viola.

חלבון אלטרנטיבי לבשר שהציגה חברת מאשפודס מבית מכון המחקר מיגל בכנס הפודטק
חלבון אלטרנטיבי לבשר שהציגה חברת מאשפודס מבית מכון המחקר מיגל בכנס הפודטק | צילום: באדיבות מכון המחקר מיגל
תגיות:
ישראל
/
טכנולוגיה
/
מזון
/
תערוכה
/
פודטק
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף