גרגרי החומוס שייכים למשפחת הקטניות וזכו למקום של כבוד במטבח הים-תיכוני המסורתי. הם גם טעימים וגם בריאים, ועונים להגדרה של אוצר תזונתי: "סופר-פוד" ולא פחות חשוב – זמינים במחיר ידידותי לכל כיס.
איזה חומוס אתם מעדיפים?
קל להכין לבד ממרח חומוס
הכנת גרגרי החומוס למאכל דורשת השריה במים למספר רב של שעות (רצוי לילה שלם), הרתחה, בישול וטחינה. פתרון פשוט לשילוב הקטניות בתזונה היומית הוא חומוס מבושל בקופסאות שימורים - מוכן לאכילה. חשוב לזכור: בקופסאות שימורים אין חומרים משמרים. הבישול היעיל והאריזה הייחודית הם המגינים על המוצרים לאורך חיי המדף שלהם. ומה עושים עם הנוזלים שבקופסה? "מֵי החומוס" מכילים חלבונים ומשמשים באפייה ליצירת "קצף ביצים" צמחי, להכנת מרנג, עוגות, עוגיות מקרון, גלידות, קרמבו ומרשמלו".