שף רימה אוליברה, מי שעומדת מאחורי המטבח מסעדת אואזיס, מחזירה את הפופ-אפ המקסיקני שזכה להצלחה: "אל גאטו אזול" – חגיגת רחוב שמחה של אוכל מקסיקני אותנטי ודרינקים. "אל גאטו אזול", החתול הכחול, חוזר לפופ אפ חד פעמי של 4 ערבים 20-23 ליוני בלבד!

בתפריט שבנתה שף רימה אוליברה אפשר יהיה למצוא מנות כמו גספצ'ו דה פרדיס עגבניות, מלפפונים, מיץ סלרי, חלפיניו ושמן זית, צ'ילי קון קארנה שעועית שחורה מקסיקנית בבישול ארוך עם בשר טחון ושמנת חמוצה, סביצ'ה דג ים סלסת פיקו דה גאלו, ליים, כוסברה ואיולי צ'יפוטלה, פרגית באצ'יוטה על הגריל, חסה פריכה, שעועית שחורה, סלסה סרג'יו, שמנת חמוצה ובצל, ועוד. לצד המנות המקסיקניות אוליברה רקחה 5 סוגי סלסות בדרגות חריפות מאתגרות. למשל: סלסה מוארטה סלסה מפלפל הבנרו, סלסה סרג'יו עגבניות, בצל, חלפיניו ושום בלהבות, סלסה רוחה פלפל ארבול מקסיקני אדום מיובש, בצל ותבלינים, ועוד.

אואזיס, אל גאטו אזול (צילום: אנטולי מיכאלו)
אואזיס, אל גאטו אזול (צילום: אנטולי מיכאלו)

על תפריט המשקאות הופקד הברמן אלדר גבאי ואפשר יהיה למצוא בו בלאדי מריה - מזקל אמרס אספדינה, בלנד בלאדי המפורסם של אואזיס, וולקניק פלומה - טקילה ולקאן בלאנקו, מונטנגרו סלקט, אשכולית ורודה וליים, וקוקטיילים נוספים.

אל גאטו אזול, 20-21.6.23, החל מ-19:00 (מומלץ להזמין מקום מראש) אואזיס, מונטיפיורי 17, תל אביב