מפנטזים על מרגריטה במקסיקו?
מסעדת קוקו תאי בחוף פרישמן ת"א, תהפוך ל- 3 ערבים רצופים בין 24-26/8  למועדון חוף יוקרתי באווירת חופי מקסיקו.   

המקום יקושט ויאובזר באלמנטים שמשרים אווירה מקסיקנית והחל מהשעה 6 בערב יוגש תפריט שישלב בין המטבח התאילנדי של נדב ודניאל לבין המטבח המקסיקני של שף גבריאל ישראל ויוגשו המון קוקטיילים מבוססי טקילה PATRÓN.

במסגרת אירועי PLAYA PATRON יתקיימו מדי ערב החל מהשעה 18:00 ועד 23:00 מופעי מוסיקה חיה וסטים של DJ מובילים.  בליין-אפ: להקת גארדן סיטי מובמנט, DJ סט של רד אקסס ועוד. בין הקוקטיילים:

  • Frozen Paloma - Tequila Patron סילבר, ליים, יוזו, אשכוליות, פפאיה, קינמון, חלפניו ואורגנו.
  • Bodega Margarita - Tequila Patron סילבר, צ'ילי ירוק, כוסברה, סן ג'רמן וליים.
  • Rosita Sour - Tequila Patron סילבר, מרטיני רוסטו, מרטיני ביטר וליים.
  • Tulum Breeze - Tequila Patron רפוסדו, דבש-מנטה, מיץ אננס, ליים וליקר אפרסק.

 

נדב, דניאל וגבריאל (צילום: יחצ)
נדב, דניאל וגבריאל (צילום: יחצ)

מה אוכלים?

  • טאקו אל פסטור - ״שווארמה״ מקסיקנית, מרינדת אדובו, אננס, בצל מוחמץ, כוסברה ואיולי צ׳יפוטלה. מוגש עם טורטייה חיטה .
  • טאקו פלה - דג בטמפורה PATRÓN, אטריות אורז, סלט עלים תאילנדי, כוסברה, ג׳ינג׳ר, איולי צ׳יפוטלה וקריספי שום וטורטייה תירס.
  • נאצוס - צ׳יצרון חיטה וטורטיה תירס מטוגנים, גואקמולה וסלסה וורדה. 
  • טאמאלס מקסיקו - (מנה זוגית) - טאמאלס שורט ריבס, קארי צפוני, במעטפת עלה תירס. טאמאלס שרימפס, קארי דרומי, כוסברה, במעטפת עלה בננה. לצד נקניקיית בקר תאילנדית, כוסברה, בזיליקום, חסה ו3 מטבלים: פלה פו, סלסה וורדה וקארי אדום.  
  • צלעות תירס - גלייז פלפל שחור, קפיר ליים, הום מייד tajin. 
  • צ׳ורוס - רוטב שוקולד מקסיקני, סוכר קינמון וגרידת ליים ותפוז.