כחלק מפרויקט קולינרי בינלאומי של היקב הניו זילנדי המפורסם- Cloudy Bay במסגרתו היקב משתף פעולה עם שפים מובילים ברחבי העולם במטרה לעודד שימוש בחומרי גלם מקומיים, בחרו ביקב בשף מיכאל גרטופסקי על מנת שיביא את הקולינריה הגלילית ללב תל אביב.

בתאריכים 11.9.22-14.9.22, מסעדת "מיכאל ביסטרו מקומי" תתארח ב"רביבה הקומה השנייה " ( חלל האירועים הקולינריים של רביבה וסיליה ) והקהל הרחב יוכל ליהנות מחוויה קולינרית יוצאת דופן וממנות הדגל של המסעדה הגלילית המבוססות על תוצרת מקומית לצד יינות של יקב Cloudy Bay אשר הותאמו בקפידה למנות.

בין מנות הדגל אשר יוגשו בארוחה :

  • פרחי קישואים פריכים, אורז ירוק ופונדו פרמז׳ן
  • טרטר דג ים קצוץ ,קרקר שמן זית בייצור עצמי ועלי תבלין
  • כיסונים במילוי תפוחי אדמה מעושן וחמאה מלוחה
  • כתף טלה מפורקת, טאקו ערבי וציזיקי עלי בר

מהגליל לתל אביב (צילום: אסף קרלה)
מהגליל לתל אביב (צילום: אסף קרלה)

היינות שיוגשו בארוחה :
יקב Cloudy Bay היה מחלוצי תעשיית היין הניו זילנדית שמאז תפסה לה מעמד של מדינה מובילה בייצור יינות איכות בעיקר מזני הסוביניון בלאן והפינו נואר. בין היתר היקב היה גם אחד מהיקבים הראשונים במרלבורו שמאז, הפך לאזור היין המוביל בניו זילנד ובעולם.

  • קלאודי ביי סוביניון בלאן - יין מינרלי, אלנטי ומרענן בעל ארומות פירותיות וטעם עוצמתי.
  • קלאודי ביי שרדונה – שרדונה אלגנטי בעל תווים עדינים של הדרים ואפרסקים לבנים.
  • קלאודי ביי פינו נואר –יין מאוזן להפליא, מלא פרי, בעל תווים מורכבים ומרקם מלטף.

התפריט העשיר יכלול 10 מנות, כולל קינוח , יין,  סודה וקפה. מחיר : 450 ₪ לסועד
רביבה וסיליה הקומה השנייה | מתחם G תל אביב להזמנות : https://bit.ly/MichaelCloudyReviva