הייתם מצפים מעלם חמודות צעיר, נאה ומוכשר, זוכה תוכנית ריאליטי, ועוד תוכנית העשור, לקטוף את הירח שהגיע אליו, לעבור להתגורר במרכז, להתרוצץ בין השקות עמוסי סלבס לאירועים נוצצים, להצטלם לקמפיין אופנה אחד או שניים ולהופיע במדורי הרכילות חדשות לבקרים. אבל לא הלל גרדי. הקסם המהלך הזה, עדיין יוצא כל בוקר לרעות את הצאן בישוב עין כמונים, בו הוא מתגורר, מקום שהוא יפה ברמות של "בשביל מה לטוס לחו"ל כשיש לנו כזה דבר בארץ", רחוק מהפלאשים והפייקים, ובצניעות האינסופית שלו, ממשיך לעשות את מה שהוא אוהב - לרעות את הצאן ולבשל עם הטבע. 

זה לא מבוים. ככה הוא חי על אמת. הלל גרדי והעיזים בעין כמונים (צילום: אודי מוצני)
זה לא מבוים. ככה הוא חי על אמת. הלל גרדי והעיזים בעין כמונים (צילום: אודי מוצני)

כל ההקדמה הזאת, רוצה לומר, שהחיבור שלו עם דומינו'ס פיצה, רשת משלוחי הפיצה הגדולה בישראל, נדמית כגדולה גם עליו, אם למדוד על-פי סף ההתרגשות והמבוכה שלו, וזה בדיוק מה שהופך את החיבור הזה למושלם. בחודשים האחרונים עבד גרדי ביחד עם צוות השפים של דומינו'ס פיצה במטרה ליצור את הסדרה החדשה - "פיצות פרא", המבוססת על גבינות עיזים, בתוספת עשבי בר מהליקוט העונתי העכשווי היישר מהשדה, כדוגמת עלי זעתר וחובזה טריים, עם סומאק, כרישה, פטריות, בצלים וקונפי ירקות. רוטב פיצה לא תמצאו כאן, ומחליפים אותו בסיס שמנת או גבינת לאבנה של מחלבות תבור, כשעל כל הטוב הזה מגורדת אבן יוגורט של מחלבות עברי.

בצילומי הקמפיין לפיצות פרא של דומינוס עם מאור כהן (צילום: אודי מוצני)
בצילומי הקמפיין לפיצות פרא של דומינוס עם מאור כהן (צילום: אודי מוצני)

פיצת פרא בצלים: שמנת, מוצרלה, בצל סגול, כרישה, בצל ירוק, חמאת שום ואבן יוגורט מגורדת מעל (צילום: אודי מוצני)
פיצת פרא בצלים: שמנת, מוצרלה, בצל סגול, כרישה, בצל ירוק, חמאת שום ואבן יוגורט מגורדת מעל (צילום: אודי מוצני)

אפילו את תבלין הפיצה המוכר, מחליף תבלין ייחודי המבוסס על טהרת הטבע, עם סומאק, מלח גס ופלפל גרוס. "האמת הם הפתיעו אותי וזרמו איתי עד הסוף, כולל שילוב גבינות מהספקים המקומיים שאני אוהב, שהם ממש שכנים שלי פה" אומר גרדי, והוא כל כך צודק. הפתיעו.

סדרת פיצות פרא כוללת שלוש פיצות, כל אחת בדגש אחר: פיצת פרא ירוקה: פיצה בשילוב מנצח של ירוק וצומח הכוללת לאבנה, מוצרלה, גאודה עזים, עלי חובזה, בצל סגול, קונפי שרי, זעתר ואבן יוגורט מגורדת מעל. פיצת פרא גבינות ומאשרום: פיצה במיקס גבינות מקומיות עשירות מקושטות בפטריות שמפניון על בסיס רוטב שמנת, עם מוצרלה, בצל סגול, גאודה עיזים, שום קונפי, צ'ילי ואבן יוגורט מגורדת מעל. פיצת פרא בצלים: פיצה במגוון טעמי בצל שונים לטעם מתקתק וכפרי בפה, גם היא על בסיס רוטב שמנת, בתוספת חמאת שום, עם מוצרלה, בצל סגול, כרישה, בצל ירוק, ואבן יוגורט מגורדת מעל. במבחן הטעימה, פיצת הבצלים היא מושלמת ומבחינתי זוכה במקום הראשון. אוהבי הפטריות יעופו על "פיצת מאשרום", וכמובן שגם הפיצה הירוקה היא נהדרת, ומי שאוהב גבינת לאבנה יברך על המצאתה. אם תשאלו אותי, התל אביבית מלידה, למעשה לא מדובר כאן בפיצה, אלא במאפה רועים נפלא, וגרדי הוא לא "פרא". הוא פלא. שום דבר לא פראי כאן. הכל עדין מאד, מאוזן ונפלא. סלט טרי ליד ויש לכם יופי של ארוחה זוגית.

הלל גרדי בפעולה. מרכיב את פיצת פרא הירוקה (צילום: אור גפן)
הלל גרדי בפעולה. מרכיב את פיצת פרא הירוקה (צילום: אור גפן)

את הפיצות החדשות ניתן יהיה לרכוש בכל סניפי הרשת ובמשלוחים, במחיר השקה מיוחד של 79.90 ₪ במקום 85.90 ₪, עד ה 28.2.23 בלבד.