הבר התל אביבי, "ברנקה", אליו נכנסה כבעלים אשת האלכוהול נועם שרת (לשעבר מנהלת האלכוהול של כל קבוצת בראון), משיק לקראת החורף שהגיע, פופ אפ ויאטנמי ותפריט קוקטיילים מיוחד לאורך כל פברואר.

על האוכל אמון השף דרור אסיה- מתמחה במטבח ויאטנמי, עבד בעבר ב'האנוי' וכיום עושה בעיקר ארוחות שף פרטיות.
בין המנות שיגיש דרור: מרק עוף ארומטי שבושל עשר שעות,מוגש עם בזיליקום,כוסברה, נבטים, שאלוט ואטריות שעועית / סלט דפי אורז -
דפי אורז בכמה טקסטורות, מלפפון, עלים ארומטיים, אטריות שעועית, בוטנים גרוסים וחמוצים ויאטנמיים ואפילו גלידת שומשום שחור

הפופ אפ מתקיים בכל ימי השישי של חודש פברואר (3.2, 10.2, 17.2, 24.2) החל מ13:00 ועד שייגמר האוכל.
מומלץ להזמין מקום (דרך האינסטגרם/פייסבוק).
ברנקה- זמנהוף 26 ת"א

השף דרור אסיה (צילום: יחצ)
השף דרור אסיה (צילום: יחצ)