השפים אביתר מלכה ומושיק רוט מנהלים מזה שנתיים שיחות על קולינריה, מטבחים, מסעדנות והחיים. עם הזמן ההרגשה היא שהגישות והאינטרפרטציות לנושאים הולכים ומקרבים ביניהם. הם החליטו לממש את השיחות, לצלחות, בערב חד פעמי בו אביתר יארח את מושיק רוט בבר היין שלו וינונה וינונה פוראבר.

מנות הערב יתגלו לסועדים בעת הארוחה בהתאם לחומרי הגלם וההשראה של השפים או במילותיו של מושיק רוט: ״החוט המקשר ביני ובין אביתר הוא ששנינו חולמים על צילחות ושנינו מצלחתים את החלומות שלנו״

ניוקי בוינונה פוראבר (צילום: ספיר קוסא)
ניוקי בוינונה פוראבר (צילום: ספיר קוסא)

לצד המנות המיוחדות, ניתן יהיה למצוא את המנות הקבועות של המסעדה:
אנילוטי ארטישוק ירושלמי ותפו"א בחמאת מרווה, צ'יפס ארטישוק ירושלמי- 73
קלמארי צרוב בחמאה חומה, פלפל אורפה ונענע יבשה, יוגורט ופיתה זעתר- 79
 כרישה צלויה, רומסקו, גבינה מלוחה ושברי אגוזי לוז- 49
מסבחת אפונת גינה ראשונה, סלט חם של תרד תורכי- 54
וכמו כן, יוגשו מנות אייקוניות של מושיק רוט: טארטלט פרנז'י פאן מלוח וירקות של חורף וקפוצ'ינו כמהין של חוות אילסר 

כמובן שלצד מנות האוכל ניתן יהיה לטעום ממגוון יינות המקום הן בכוסות והן בבקבוקים.

וינונה פוראבר, שלמה המלך 2, הזמנות און ליין דרך הפייסבוק והאינסטגרם.
 

בטלפון החל מהשעה 17:30 בימים א-ה, שישי שבת מ-18:00. 03-6777211