מסעדת ג'ורג' וג'ון במלון דריסקו, שזכתה בתואר המסעדה הטובה בישראל בדירוג 50 המסעדות הטובות במזרח התיכון, ומסעדת פרונטו הותיקה והמוערכת, משתפות פעולה לשני ערבים בלבד: השפים תומר טל ודיויד פרנקל יארחו אחד את השני בשתי המסעדות.

במסגרת שיתוף הפעולה שיתקיים בשני ערבים, ב-28.3 במסעדת ג'ורג' וג'ון שבמלון היוקרה דריסקו וב-4.4 במסעדת פרונטו, יכנסו לתפריטי המסעדות מנות של כל אחד מהשפים המתארחים. 

בין המנות של פרנקל שיתארחו בג'ורג' וג'ון:

·       קרפציו סבידה, שקד ירוק, גארום סרדינים, ושמן לובז׳

·       פילה דג ים, חמאת מיסו עדשים כתומות, כרוב ניצנים, אפונת שלג ופירה

·       סרטנים כחולים, ארטישוק ירושלמי, חמאה חומה, קרם פרש ופאף כוסמת

בין המנות של טל שיתארחו בפרונטו: 

·       טרטר טלה טוויל כרשה, בצל ולחם מחמצת, ״טחינה״ פיסטוקים, שומן טלה ואבן יוגורט

·       מנטי צוואר טלה הבשול ארוך, תבשיל עלי סלק ובצל לאבנה אפויה ועלים עונתיים

·       לוקוס קצוץ על הסכין, עשבי תיבול חצילים ומח עצם ממולא באפונת שלג, רוטב מי חציל שרוף, גלייז תמרהינדי ודבש ענבים

28.3 (ג'ורג' וג'ון), 4.4 (פרונטו), בהזמנת מקום מראש בלבד: 03-7269309 או דרך אתר המסעדה