גלידת קוטג’ בטעמי וניל ושוקולד

החומרים

2 קוטג’ תנובה 5%
2 כפות אבקת סוכר
1 כף מחית/תמצית וניל
1 כף ממרח שוקולד

אופן ההכנה: 

לגלידת וניל: שמים בבלנדר חבילת קוטג׳ תנובה, אבקת סוכר ותמצית וניל וטוחנים היטב עד לקבלת מרקם חלק. מעבירים את התערובת לקופסה אטומה ומכניסים למקפיא למשך שעתיים עד ארבע שעות עד שהגלידה מתקשה.
לגלידת שוקולד: שמים בבלנדר חבילת קוטג׳ תנובה וממרח שוקולד וטוחנים היטב עד לקבלת מרקם חלק. אם חסרה מתיקות מוסיפים כף אבקת סוכר. מעבירים את התערובת למקפיא למשך שעתיים עד ארבעשעות עד שהגלידה מתקשה.

מומלץ להוסיף מעל הגלידות תוספות שאוהבים.

אם הגלידה התקשתה מדי אפשר לתת לה להפשיר מעט בטמפרטורת החדר.