180 גרם לבבות חסה ערבית שטופה
50 גרם בצל סגול פרוס דק
20 גרם קרוטונים
180 גרם חזה עוף נקי

אופן ההכנה: שמים בקערה את כל המרכיבים יחד ומערבבים. מניחים בצלחת. במקביל צולים את חזה העוף, ולאחר הצלייה חותכים אותו לקוביות של 3 ס"מ ומניחים מעל הסלט. 

לרוטב קיסר:
50 גרם מיונז 
150 גרם חרדל דיז'ון גרגרים
50 גרם אנשובי
50 גרם חומץ
10 גרם שום טרי
5 גרם מלח
5 גרם סוכר
100 סמ"ק שמן זית

אופן ההכנה: יש להכניס לתוך מעבד מזון מחצית מכמות המיונז ואת כל שאר המרכיבים למעט שמן הזית. מערבבים את המרכיבים במעבד המזון למשך דקה, ומוסיפים את יתר המיונז ושמן הזית. שופכים בנדיבות מעל הסלט. בתאבון

המתכון באדיבות רשת ההמבורגרים BBB 

סלט קיסר בחוף פרישמן: רבעי חסה קיסר, פרמזן, קרוטונים ועוף (צילום: יחצ)
סלט קיסר בחוף פרישמן: רבעי חסה קיסר, פרמזן, קרוטונים ועוף (צילום: יחצ)