סלט סביח עם פטה וקרעי פיתה 

החומרים:

1 חציל פרוס לפרוסות בעובי 1 ס”מ
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל
2 תפוחי אדמה גדולים או 4 בינוניים, מבושלים, קלופים וחתוכים לקוביות
3 ביצים קשות פרוסות
100 גרם פטה כבשים (או עזים) “פיראוס”, מפוררת
1 פיתה, חצויה לרוחב קלויה בטוסטר או על מחבת פסים קרועה לפיסות
להגשה:
פטרוזיליה קצוצה / טחינה / עמבה
אופן ההכנה:
מחממים את התנור ל־220 מעלות. מניחים את פרוסות החציל בתבנית, מזלפים שמן ובוזקים מלח ופלפל. אופים כ־30 דקות עד הזהבה.
חותכים את החציל הצלוי לפיסות ומכינים את כל מרכיבי הסלט.
מעבירים את מרכיבי הסלט לקערה.


בתיאבון!