רביולי ברוטב יוגורט

החומרים:

  • 1 חבילה (330 גרם) רביולי תרד ריקוטה "פסטה ריקו"
  • ½2 גביעים (500 גרם) יוגורט BIO תנובה 3%
  • 1 כפית מלח
  • מיץ מחצי לימון
  • 1 כפית קליפת לימון מגוררת

להגשה:

  • פטה עזים 16% "פיראוס", מפוררת
  • סומאק
  • זעתר טרי

אופן ההכנה:
מבשלים את הרביולי במים רותחים מומלחים לפי הוראות היצרן ומסננים.

מניחים בסיר יוגורט ומחממים על להבה נמוכה. מוסיפים מיץ לימון, קליפת לימון ומלח. מערבבים בעזרת מטרף על להבה נמוכה, עד לקבלת מרקם חלק.

מוזגים את הרוטב החמים לצלחת רחבה ומעט עמוקה ומוסיפים אליו את הרביולי. מפוררים מעל מעט פטה ומקשטים בזעתר טרי וסומאק.