טראפלס שוקולד–מסקרפונה–ביסקוויטים ללא אפייה, המצרכים (ל–30 יחידות):

  • 1 קופסה (250 גרם) גבינת מסקרפונה קולקשן בטמפרטורת החדר
  • 200 גרם שוקולד מריר מומס
  • 1 כף קקאו
  • 4 כפות אבקת סוכר
  • 3 כפות ברנדי או רום או וויסקי או ליקר (לא הכרחי)
  • 200 גרם ביסקוויטים מרוסקים גס (לא טחונים) לציפוי: קקאו

אופן ההכנה:

  • מערבבים את השוקולד המומס עם מסקרפונה לעיסה אחידה. מוסיפים את הקקאו, אבקת הסוכר, הברנדי והביסקוויטים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • מצפים תבנית או כלי פלסטיק בניילון נצמד ומעבירים אליו את העיסה. מחליקים את פניה. מצננים במקרר שעה לפחות.
  • להגשה: מחלצים את התערובת שהתקשתה למשטח העבודה. בוזקים קקאו וחותכים לקוביות.