הכנתי עבורכם מתכון לארוחת צהריים מזינה וטעימה, כזו שמתאימה לכל תקופה בשנה ובפרט לימים אלו.בין המצרים - כחלק מתקופת האבלות על חורבן בית המקדש החל מתאריך י"ז בתמוז ועד ט' באב לא נהוג לאכול בשר. אז אם נגמרו לכם רעיונות לארוחת צהריים ובא לכם לגוון ולטרוף צלחת יחד עם הילדים קבלו את המתכון המושלם. 

דג סלמון משודרג (צילום: לירון ספיר)דג סלמון משודרג (צילום: לירון ספיר)

מצרכים:
5 פילטים של דג סלמון טרי
4-5 שיני שום קצוצות
250 מ״ל שמנת לבישול
300 גרם תרד (קפוא או טרי)
קליפת לימון
מלח
פלפל

אופן ההכנה:
1. נמליח ונפלפל את הדג.
2. נטגן אותו מ-2 הצדדים ונוציא לצלחת.
3. נוסיף למחבת שום ושמנת לבישול.
4. נשים מלח ופלפל וונכניס את התרד ונערבב.
5. נבשל את התרד. כעבור כמה דקות נניח את הדג מעל התרד. 
6. נגרד מעל המחבת קליפת לימון 🍋
* אל תוותרו - מוסיף ממש! זהו. תהנו. 

סלמון לארוחת צהריים הכי טעימה שיש  (צילום: לירון ספיר)סלמון לארוחת צהריים הכי טעימה שיש (צילום: לירון ספיר)

למתכונים נוספים של לירון ספיר