קבלו מתכון לסלט קיצי ומרענן כמו של מסעדה אסייתית אמיתית. סלט שלוקח כמה דקות הכנה והוא הכי הכי טעים שיש. כתוספת, כמנה ראשונה או אפילו כמנה בפני עצמה. תאמינו לי, אתם הולכים להתאהב. 

מצרכים:
4 מלפפונים חצויים לאורך ומנוקים מהליבה
1/4 צרור כוסברה קצוצה
40 גרם אטריות שעועית מוכנות לפי הוראות יצרן
לרוטב:
1/4 כוס סויה
1/4 כוס חומץ תפוחים/רגיל
1/4 כוס שמן זית
1/4 כוס דבש
3 כפות שומשום קלוי

אופן הכנה:
1. נחצה את המלפפונים לאורך ונוציא את הליבה.
2. נחתוך לסהרונים.
3. נוסיף את הכוסברה והאטריות שעועית.
4. נערבב בצנצנת את כל מרכיבי הרוטב ונשפוך מעל.
5. נוסיף מעל את השומשום ונתענג. 

למתכונים נוספים של לירון ספיר