איזה טעים זה אבוקדו. הוא טעים בכל שילוב, בסלט, על לחם, לצד החביתה וכמובן יחד עם נאצ'וס. ניסיתם פעם שהאבוקדו יהיה המרכיב הרשמי בארוחה? המתכון הזה בידיוק בשבילכם אוהבי האבוקדו. 5 דקות של הכנה ויש לכם את ארוחת הערב המושלמת והמזינה ביותר.
ארוחה מקורית ומגוונת במינימום של מאמץ. 

מצרכים:
אבוקדו
טונה
מיונז
בצל ירוק
עגבניות שרי
לימון
כוסברה

אופן ההכנה:
1. נחצה את האבוקדו לאורכו באופן שישמור על צורתו.
2. נוציא את גלעין האבוקדו. 
3. באמצעות כף או סכין נחלץ את האבוקדו מקליפתו.
4. בקערה נערבב טונה, מיונז ובצל ירוק.
5. נמלא את חצאי האבוקדו בתערובת.
6. נחתוך עגבניות שרי ובצל סגול ונפזר מעל תערובת הטונה.
7. נסחוט לימון ונפזר כוסברה. 

למתכונים ותוכן נוסף של לירון ספיר