המתכון הבא הוא טעים ביותר והוא הכי מושלם על מנת לסיים את החופש הגדול בטעם טוב ולאחל לילדים תחילת שנת לימודים חדשה, מוצלחת ומתוקה בידיוק כמו שוקולד.כבר דיברנו לא פעם על השילוב המושלם של שוקולד וחמאת בוטנים. 

מצרכים:
1 כוס דבש
200 גרם שוקולד מריר
2 כפות חמאת בוטנים מתוך צנצנת שלמה
6 כוסות פצפוצי אורז (חד פעמי)
לשכבה השנייה:
300 גרם שוקולד לבן
שארית צנצנת חמאת הבוטנים

אופן ההכנה:
1. נבשל על הגז ל-5 דקות את הדבש, השוקולד וחמאת הבוטנים.
2. נכבה את האש ונוסיף את פצפוצי האורז.
3. נשטח בתהנית מרופדת בנייר אפייה.
4. נמיס בפולסים של 20 שניות את השוקולד הלבן, נוסיף את שארית חמאת הבוטנים ונערבב היטב.
5. נשפוך מעל התערובת שבתבנית בשכבה אחידה.
6. נעביר למקרר עד קירור מלא.
7. נוציא ונחתוך לקוביות. 

למתכונים נוספים של לירון ספיר