לחם מטוגן הוא בהחלט ארוחת בוקר טעימה במיוחד, אך חשבתם שלא ניתן להתעלות עליו? תחשבו שנית: המתכון הפשוט הזה של תנובה ללחם מטוגן מפנק במילוי טריו גבינות יהפוך לארוחת הבוקר השבועית שלכם.

 החומרים (ל–5 יחידות):

  • 10 פרוסות לחם לבן
  • 2 ביצים + 2 כפות חלב
  • ½ שקית (150 גרם) פתיתי טריו
  • מיקס 3 גבינות "השף הלבן"
  • ½ כוס פירורי לחם
  • מלח לפי הטעם
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

  1. טורפים היטב את הביצים והחלב. מוזגים למחבת שמן עד חצי גובה המחבת ומחממים על להבה בינונית. לוקחים פרוסת לחם ומורחים את הדפנות בבלילת הביצים, לוקחים חופן מפתיתי הטריו, יוצרים כדור דחוס ומניחים במרכז הפרוסה.
  2. מניחים פרוסת לחם נוספת מעל, מהדקים היטב בעזרת מזלג וקורצים עיגול בעזרת קורצן או כוס בגודל המתאים.
  3. טובלים את עיגול הלחם בבלילת הביצים, ולאחר מכן מעבירים לפירורי לחם.
  4. מטגנים בשמן עמוק בכל צד כ־2 דקות עד להזהבה ומיד מעבירים לנייר סופג. מגישים חם ליד רוטב שאוהבים.

בתיאבון!