צ'יפס דפי אורז ופרמזן

החומרים (ל–20 צ'יפסים גדולים):
3 דפי אורז
½ שקית פתיתי פרמזן "השף הלבן"
½ כפית אבקת שום
½ כפית פפריקה מתוקה
½ כפית אורגנו יבש
מלח לפי הטעם
שמן לטיגון

אופן ההכנה:
מחממים מחבת רחבה עם שמן עד רבע גובה הסיר על להבה בינונית, חותכים את דפי האורז לחתיכות קטנות. מכניסים את חתיכות דפי האורז לשמן החם, שימו לב שחשוב שהשמן יהיה חם מאוד. בתוך מספר רגעים דפי האורז יהיו קריספיים. הוציאו מיד מהשמן והניחו על נייר סופג. מערבבים בקערה את כל התבלינים ומפזרים מעל "צ׳יפס" דפי האורז. מפזרים מעל פתיתי פרמזן בנדיבות ומגישים.  
בתיאבון!