תירס קוריאני

החומרים (ל–3 מנות):

  • 500 גרם תירס בשימורים
  • חצי חבילת פתיתי טריו השף הלבן
  • 1 כף סוכר
  • קורט מלח
  • 2 כפות מיונז

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל־200 מעלות טורבו.
  2. מסננים היטב את התירס ומעבירים לקערה.
  3. מוסיפים 2 כפות מיונז, 250 גרם גבינת טריו השף הלבן וסוכר ומתבלים לפי הטעם. מערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  4. מעבירים לכלי אפייה, מפזרים מעל גבינת טריו ואופים כ־10 דקות עד שהגבינה נמסה ומשחימה. מגישים חם.

בתיאבון!