מתכון מנצח, לנשנוש הכי טעים שיש והכי הכי בריא. קרקרים ביתיים בכלום מאמץ וממש מעט זמן עבודה. תמיד מונחת אצלנו בבית צנצנת שמלאה בהם. לצד גבינה או כל ממרח שאוהבים וזאת ארוחת ביניים מושלמת. 

בצק לקרקרים ביתיים (צילום: לירון ספיר)
בצק לקרקרים ביתיים (צילום: לירון ספיר)

מצרכים:
3 כוסות קמח כוסמין מלא
6 כפות שומשום (אפשר 5 לבן וכף שומשום שחור)
1 כפית מלח
קצת פחות מחצי כוס שמן זית 
1 כוס מים

אופן ההכנה:
1. נערבב היטב את כל המרכיבים.
2. נלושעד קבלת בצק נוח לעבודה.
3.נחלק את בצק ל-4 חתיכות שוות.
4. נרדד כל חתיכה בין 2 ניירות אפייה, כמה שיותר דק עד לעובי של נייר A4 
5. נחתוך לריבועים בגודל הרצוי.
6. נאפה בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות טורבו למשך כ- 20 דקות. 

למתכונים ותוכן נוסף של לירון