מוכנים לזה??? בורקס גבינה ב-60 קלוריות!! בורקס גבינה קריספי וקליל, מבצק פילו ומלית גבינות רזות - שמרגיש הכי אמיתי! מושלם לשלב לצד עגבניות מגורדות וסלט טוב, שילוב מנצח! אז בואו  נתחיל....

מצרכים: 12 בורקסים 
•ֹ 3 דפי פילו
• תרסיס שמן
• ביצה
• 50 גרם בולגרית (השתמשתי ב-5%)
• 50 גרם קוטג׳ (השתמשתי ב-3%)
• 50 גרם גבינה צהובה (השתמשתי ב-5%)
• 10 גרם קמח (כף שטוחה)

להברשה:
• ביצה עם כפית מלח
• 15 גרם שומשום

View this post on Instagram

A post shared by Coral Hota (@coral.hota)

אופן הכנה:
1. נערבב בקערה את כל חומרי המלית ונניח במקרר עד ההרכבה.
2. נרסס על דף הפילו ספריי שמן, נדביק מעליו דף נוסף ונרסס גם עליו ספריי שמן, ואז נדביק את הדף השלישי.
3. את ה-3 דפי פילו המוצמדים נחתוך ל-12 ריבועים (3 עמודות על 4 שורות).
4. נניח במרכז כל ריבוע כפית מהמלית, נרטיב את קצוות הריבוע ונסגור לצורת משולש. נחזור על הפעולה עם כל הריבועי פילו.
5. נאפה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות טורבו למשך 20 דקות.
**אם אופים בנינג׳ה על אייר פריי אז זמן האפייה מתקצר ל-10 דק.

למתכונים ותוכן נוסף של קורל