המתכון הבא הוא אומנם המתכון למאכל הכי הכי נפוץ, אבל באותה הנשימה גם המאכל שלצד תוספת חמה, מנצח כל ארוחת צהריים.
שניצלים של בית, דקים וקריספיים, כאלה שבזה הרגע יצאו מהמחבת. המאכל האהוב על מבוגרים וילדים כאחד. 

שניצל ביתי מטוגן (צילום: לירון ספיר)
שניצל ביתי מטוגן (צילום: לירון ספיר)


מצרכים:
500 גרם חזה עוף פרוס דק
2 ביצים
כפית חרדל חלק
כפית פלפל שחור
קורט מלח
* פרורי לחם לציפוי+ שומשום 

אופן ההכנה:
1. בקערה רחבה נטרוף היטב את הביצים.
2. נוסיף את התבלינים ונערבב לאיחוד. 
3. נשרה את רצועות חזה העוף בקערת המרינדה למשך זמן של לפחות לחצי שעה (רצוי יותר). 
4. נשפוך את פירורי הלחם עם השומשום לתוף קערה רחבה וגבוהה. 
5. נטבול את רצועות חזה העוף בצלחת עם פירורי הלחם ונדאג לכסות אותם היטב משני הצדדים!
6. נחמם שמן במחבת, וברגע שהשמן רותח נתחיל בטיגון השניצלים, עד להזהבתם - משני הצדדים. 
7. נשים בצלחת, לצד תוספת חמה שהילדים הכי אוהבים ונדאג לרטבים האהובים. בתאבון!

למתכונים ותוכן נוסף של לירון