לאוהבי הפיסטוק - קבלו עוגת פיסטוק מטורפת! העוגה עם הטעם הכי מושחת ביקום! תחתית פירורים בטעם פיסטוק, שכבת קרם וניל וציפוי מגנום פיסטוק קשיח עם פצפוצים- וכל התענוג הזה ב- 160 קלוריות לחתיכה מתוך 12!!! אז בואו נתחיל....

עוגת קראנץ׳ פיסטוק ממכרת (צילום: קורל חוטה)
עוגת קראנץ׳ פיסטוק ממכרת (צילום: קורל חוטה)

מצרכים:
לתחתית:
13 פתיבר
2 כפות מחית פיסטוק  (30 גרם)
לקרם:
מיכל שמנת להקצפה 24% / כוס קרם קוקוס מקורר
1 יוגורט פיסטוק (של דנונה)
50 גרם פודינג וניל סוויטאנגו (קופסה)
כפית תמצית/ מחית וניל
לציפוי מגנום פיסטוק:
חבילת שוקולד לבן ללא סוכר (של אגו - 85 גרם)
כף גדושה מחית פיסטוק (20 גרם)
10 גרם פצפוצי אורז

View this post on Instagram

A post shared by Coral Hota (@coral.hota)


אופן הכנה:
1. במעבד מזון נטחן פתיבר ומחית פיסטוק עד קבלת פירורים דקים כמו חול.
2. נהדק את הפתיבר הטחון לתחתית התבנית.
3. לקרם - נקציף את השמנת/הקרם קוקוס המקורר יחד עם הפודינג וניל ותמצית/מחית הוניל עד קצפת יציבה.
4. נוסיף את יוגורט הפיסטוק ונקפל בעדינות עד איחוד.
5. נעביר את הקרם על בסיס הפתיבר ונכניס את העוגה להקפאה של 40 דקות (לפני ששמים את הציפוי).
6. לציפוי - נמיס במיקרו שוקולד לבן עם מחית פיסטוק בפולסים קצרים (כי שוקולד לבן יכול להשרף מהר). עד המסה מלאה.
7. נוסיף את פצפוצי האורז לקערת השוקולד- נערבב ונצפה את העוגה הקפואה בעדינות
8. נעביר למקפיא ל-3 שעות / לילה במקרר.
זו לגמרי עוגה שגם יכולה להישאר במקפיא ולהיות עוגת גלידה! אני עפתי עליה קפואה!

למתכונים ותוכן נוסף של קורל