פסטה אבוקדו ופרמזן
החומרים:

  • 400 גרם ספגטי
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 אבוקדו גדול רך
  • 3 כפות מיץ לימון טרי
  • 1 כפית קליפת לימון מגוררת
  • 50 גרם בוטנים קלופים
  • 5 כפות שמן זית
  • ½ כוס עלי בזיליקום ואורגנו ללא הגבעולים

להגשה:
60 גרם פתיתי פרמזן “השף הלבן"
2 כפות בוטנים קלויים

אופן ההכנה:
מבשלים את הספגטי בהתאם להוראות היצרן ומסננים ממי הבישול. במחבת עם כף שמן זית קולים את הבוטנים כ־3 דקות. חשוב לערבב קלות לאורך הקלייה כדי שלא יישרפו. משאירים בצד שתי כפות מהבוטנים הקלויים לקישוט המנה בסוף.

מעבירים את תכולת המחבת עם שאר מרכיבי המתכון (מלבד הספגטי והפרמזן) אל מעבד המזון. טוחנים למחית חלקה. מערבבים את המחית עם הספגטי. מפזרים מעל את הפרמזן ושארית הבוטנים הקלויים ומגישים.