כפי שכבר הספקתם להכיר אותי, אם יש משהו שאני אוהבת זה להכין אוכל טעים ולחסוך בכלים בו זמנית. המתכון הזה הוא המתכון המושלם למי מכם שכמוני! מתאים לכל אירוח, לכל ערב שישי וסתם לארוחת צהריים מפנקת. ארוחה מרשימה, מגוונת, טעימה והכי הכי פשוט להכנה!

מצרכים:
500 גרם פרגיות
שמן זית
2 כרישה חלק לבן
1 כוס משמש
מלח
פלפל
1/4 כוס סילאן
4 ענפי טימין (לא חובה)

אופן ההכנה:
1. נחמם תנור ל-180 מעלות.
2. בתבנית מתאימה לתנור נניח את הפרגיות ומעליהן את הכרישה והמשמשים. 
3. נזלף שמן ונדאג שהוא מגיע לתחתית התבנית (שלא יידבק).
4. נוסיף פלפל ומלח.
5. נשפוך מעל הכל את הסילאן. 
6. נוסיך טימין. 
7. נעטוף בנייר אפיה ונניח מעל נייר כסף שיכסה הכל היטב. 
8. נכניס לתנור למשך שעה שלמה.
9. כעבור שעה נוריד את חום התנור ל-160 מעלות ונשאיר את הפרגיות בתנור לחצי שעה נוספת.

למתכונים נוספים של לירון