ברזיל תציין 200 שנות עצמאות עם שורת אירועים בישראל במטרה לחגוג את החדשנות והרוח הברזילאיות ואת הקשרים החזקים בין ברזיל וישראל. האירועים יתקיימו כחלק מיוזמת "קאזה ברזיל" שתארח יוזמות עסקיות, הרצאות, מיצגים תרבותיים ואטרקציות קולינאריות כחלק מחגיגות לציון הרפובליקה ותתקיים בין ה-4 ל-9 בספטמבר בהאנגר 11 בנמל תל-אביב.

את אירועי הקולינריה יוביל השף ווילי דכטלברג, בוגר בית הספר לגסטרונומיה בסאו פאולו SENAC, מהמובילים והחשובים בברזיל. דכטלברג התמחה בגסטרונומיה, מאפייה וקונדיטוריה, ושרקוטרי, ברביקיו ברזילאי ואמריקאי.  דכטלברג מקיים אירועי פיוז'ן בין ברביקיו אמריקאי לברזילאי ומוכר מוצרים כמו פסטרמה בסגנון NY, נקניקיות ברזילאיות, בולוניה, בייקון, פייחואדה ומוקקות מבשר כשר כגון הודו, עוף, אווז ובקר.

בין ארועי הקולינריה:
ביום שני 5 בספטמבר ב-14:00 (סודות המטבח של האמזונס), ביום שלישי 6 בספטמבר ב-19:00 (ממלכת השעועית), ביום רביעי 7 בספטמבר ב-20:00 (פאו די-קז'ו – סערה טרופית בלחמניות גבינה עם ריבת אסאי ומנגו), ביום חמישי 8 בספטמבר ב-19:00 (מאכלים מן הים) וביום שישי 9 בספטמבר ב-10:30 (קינוחים ומשקאות).

עוד יתקיימו במסגרת "קאזה ברזיל" גם אירוע אופנה, תצוגת קפוארה ובנוסף הופעות מוסיקה בסגנונות ברזילאים ייחודיים במגוון ז'אנרים דוגמת ג'אז ברזילאי, שורו, בוסה נובה וסמבה.