גלנבו סינבון פקאן של השף קונדיטור תומר אומנסקי; גלנבו פיסטוק לימון עם קרם מסקרפונה פיסטוק של מתכונאית המתוקים עדי קלינגהופר; וגלנבו קראמבל תפוחים אלכוהולי של השף אבי ביטון; הם רק חלק קטן ממה שימתין לכם ב-"גלנמבוסרי" - פופ-אפ הקרמבו המושחת והיצירתי של מותג הוויסקי Glenmorangie.

ה"גלנמבוסרי", שיקום למשך עשרה ימים בלבד, בין ה-12-22 בינואר, בלב שדרות רוטשילד בתל אביב, הוא פרי שיתוף הפעולה של מותג הוויסקי סינגל מאלט Glenmorangie ושלושת המאסטרים של הקינוחים: זוכה "בייקאוף ישראל", הקונדיטור תומר אומנסקי, מתכונאית המתוקים ובעלת בלוג האפייה המצליח 'עדיקוש', עדי קלינגהופר, ומי שעומד לככב כשופט בריאליטי החדש "הקינוח המושלם", השף המוכשר אבי ביטון. כל אחד מהשלושה זכה ליצור שלושה קרמבואים יוצאי דופן, מסקרנים ולעיתים אף עמוסי קרם אלכוהול שקיבלו את מלוא ההשראה מהטעמים המדויקים והייחודיים שמאפיינים את הנוזל המוזהב שבבקבוקי Glemorangie.  

הפופ-אפ יתקיים בחלל בתוך "מלון 65" מבית רשת מלונות הבוטיק אטלס, הממוקם בלב שדרות רוטשילד בתל אביב, שם יוצעו למכירה תשעה קרמבואים שפותחו על ידי שלושת המאסטרים.

הקונדיטורית עדי קלינגהופר - מתכונאית בעלת בלוג האפייה המצליח ״עדיקוש״ תציע: גלנבו פיסטוק לימון - קרם מסקרפונה פיסטו, קארד לימון, בציפוי קריספי שוקולד לבן ומחית פיסטוק ופיסטוק פציח;  גלנבו קרמל מלוח ובייגלה בסיס ביסקוויט חמאה פריך, קרם מסקרפונה, לב קרמל מלוח בציפוי של שוקולד בלונדי ושברי בייגלה פציח; גלנבו פטל שוקולד לבן אלכוהולי המשלב גלנמורנג'י סיגנט, קרם שוקולד לבן, במילוי לב רוטב פטל בציפוי שוקולד לבן ורדרד וטופינג של שבבי תות.

קרמבו וויסקי- מה עוד אפשר לבקש (צילום: אפיק גבאי)
קרמבו וויסקי- מה עוד אפשר לבקש (צילום: אפיק גבאי)

שף אבי ביטון, מי שעומד בראש מסעדת ״קפה פופולר״ ומעדניית ״סוליקה״, יציע: גלנבו מון בלאן ערמונים אלכוהולי המשלב גלנמורנג'י קינטה רובן בסיס דקואז לוז,  במילוי קרם וניל וציפוי שוקולד לבן;  גלנבו ברולה תות חורפי - קרם ברולה – בסיס ביסקוויט דקואז לוז-קרם וניל לקרמשניט  אינסרט תות, בציפוי שוקולד לבן קריספי אדמדמם ושבבי תות; גלנבו קראמבל תפוחים אלכוהולי המשלב גלנמורנג'י נקטר ד׳אור - בסיס ביסקוויט חמאה פריך, קרם גבינה ווניל ולב של פלחי תפוחים שהושרו בוויסקי - בציפוי שוקולד בלונדיז וברס.

הקונדיטור תומר אומנסקי, זוכה העונה השנייה של תחרות ״בייקאוף ישראל״, יציע: גלנבו סינבון פקאן על בסיס סינבון במילוי קרם קרמל מלוח מעודן, רוטב קרמל מלוח בציפוי שוקולד בלונדיז-דמררה מוזהב ופקאן מוזהב; גלנבו דאבל שוקויסקי אלכוהולי המשלב גלנמורנג'י אורינל 10 שנים על בסיס בראוניז שוקולד עשיר עם קרמו שוקולד מאוורר וטראפלס שוקולד ויסקי, ציפוי נוגט קריספי ואבקת קקאו מוזהבת; גלנבו אקזוטי רפאלו – בסיס פריך עם קרם מנגו פסיפלורה אקזוטי, טראפלס שוקולד לבן קוקוס, ציפוי קריספי צהוב ושבבי מנגו.

כל אלו יוגשו לצד קוקטיילים מיוחדים שנרקחו במיוחד לאירוע, כמו גם בקבוק גלנמורנג'י במחיר של 280 שקלים.

מתי: 12-22.01.23

איפה: מלון 65 - רוטשילד 65, תל אביב 

http://www.glenbosserie.co.il/lp/winter2023