צ׳יז קייק פקטורי מחלקת 1000 עוגות אישיות מתנה!
דוכן העוגות הראשון של המותג העולמי צ'יז קייק פקטורי מגיעה לקניון TLV ב-3 לינואר, יום רביעי ומחלק 1000 פרוסות עוגה חינם לכל מי שיגיע בשעה 17:00! חוץ מזה, את העוגות ניתן יהיה לרכוש בשלמותן הביתה או לשבת לאכול במקום בעלות של 30 ₪ לפרוסה גדולה מכלל העוגות.
בין העוגות יהיה ניתן למצוא את עוגת הגבינה המקורית המפורסמת של המותג על בסיס ביסקוויט חמאתי וזיגוג שמנת חמוצה, ה"רד וולוט" עם שכבות של קקאו בצבע אדום ועוגת גבינה קרמית עוגת גבינה עם ריבת חלב בטעם קרמל ושכבת מוס קרמל ועוד.
קניון TLV החשמונאים 96 / קרליבך 4 ת"א



ניטן תאי יוצאת בתפריט אסייאתי מרגש
המנות בתפריט החדש ממשיכות מבוססות על מגוון חומרי גלם תאילנדים שיוצרים מגוון רחב של מנות אסיאתיות המעניקות חוויה של שלל טעמים וצבעים מרחבי יבשת אסיה.
אין מה לומר שהתפריט החדש מתאפיין בנועזות, יצירתיות וצבעוניות קסומה בכל מנה. הבייקרי של ניטן יודע ללוות בצורה הנכונה את המנות ויוצר מאפים וקינוחים שסוגרים את חווית האוכל בצורה מושלמת. בין מנות התפריט: טרטר טונה עם סרירצ'ה אגסים / דים סאם סלק  עם אגוזי נוטלה ורוטב בצל ירוק חרוך / שרימפס ארגנטינאי  צלוי ברוטב שום טימין ואוסקה קארי / פורל  על חמאה חומה  ושאלוט מעושן.
Nithan Thai,הארבעה 21 תל אביב 03-560-0555



פתיחה חדשה // קוקו במבינו  של זוכה המאסטר שף טום אביב
ב 03.01.18 צפויה להיפתח קוקו במבינו  של זוכה המאסטר שף טום אביב  שצפוייה להיות מקום של  חגיגה איטלקית שמחה ותוססת בסגנון Dinner party ישלב מנות שרינג בסגנון איטלקי ים תיכוני עם אווירה תוססת ומוזיקה שמחה.  
טום אביב :״ אני מתרגש להתחיל את הצעד הראשון שלי בעולם הקולינריה הישראלי המאתגר. אני רוצה ליצור מקום שמח, קליל עם אוכל פשוט בגובה העיניים עם חומרי גלם איכותיים במנות שמשלבות את המטבח האיטלקי האהוב עם המטבח שלי הים תיכוני״.
COCO BAMBINO הלל הזקן 12, תל אביב יפו 054-3377667

סדנת טעימות בעקבות תהליך הייצור של הג'ין
מרכז המבקרים של "מזקקת מילק  אנד האני", מזקקת הוויסקי הראשונה בישראל, מזמין את חובבי האלכוהול למסע בעקבות סודותיו של הג'ין עם סדנת טעימות מגוונת ועשירה העוקבת אחר ההיסטוריה של הג'ין וסוגי ג'ין שונים מרחבי העולם וגם סיור על כיצד מיוצר הג'ין של מזקקת מילק אנד האני ותהליך ההשריה שלו שמכיל  זעתר, קליפות לימון, תפוז, קפרטים ועלות: הסדנה הקרובה תיערך ב22.1.2018 בשעה 19:30בעלות של 150 ₪ לאדם ומספר המקומות מוגבל!
הרשמה מראש בלבד בטלפון 03-6320491, בפייסבוק של המזקקה , באתר :http://mh-distillery.com/he/visit-our-distillery/

אדוארד בר - שוק הכרמל בתפריט חדש
בחצר האחורית של שוק הכרמל בת"א ממוקם לו אדוארד בר - טברנה שבימים אלו משיק תפריט חורף חדש המורכב ממנות ייחודיות מהמטבח התורכי, המצרי, הלבנוני והפלסטינאי מחומרי הגלם מהשוק. בין המנות: נקניקיה פלסטינית עם בהרט, שקדים, אורז ויוגורט / שישברק – כיסוני בצק ממולאים בעגל, על יוגורט עז חם / סנדוויץ ממולא בשר / קציצות הלחם של "זיזה"  /  כרובית עם טחינה ושקדים ועוד

אדוארד בר רחוב הכרמל 12, ת"א. 03-510-1695

The Bun המזנון האסיאתי  מחדש מנות
The Bun, המזנון האסיאתי שליד שוק הכרמל מעדכן תפריט לחורף: סלט מלפפונים ועוף סצ'ואני /  סשימי דג ים וסריראצ׳ה ירוקה ביתית עם בצלים שרופים / אוקטופוס בקארי וייטנאמי ואטריות שעועית /שוק ברווז פקין בשישה תבלינים / ראמן חריף  ובשר צלעות  וכל זה בליווי סאקה שמשלים את חווית הטעם והבילוי.
The bun, הלל הזקן 18 תל אביב, 03-6044725



גלידריה ״פעם שלישית״ עם טעמי גלידה מדליקים לחורף
גלידת ג'ינגר ותבלינים, גוגל מוגל – לימון, ברנדי ודבש, סורבה הדרים,  סורבה שוקולד תות וקפה ואייריש קרים הם חלק מהטעמים המיוחדים של גלידריית״ פעם שלישית״ והגלידאי רני בן אברהם יחד עם מגוון קרמבו שישמחו מבוגרים וילדים.
גם בקולקציית עוגות הגלידה, יוגשו טעמי חורף כמו:
עוגת מוס ערמונים וסורבה אגס 95 ₪ ; גלידה וסורבה של תותים על בסיס סבלה פיסטוק 95 ₪; עוגת שוקולד לבן פרפה תפוז וקרמל 140 ₪ ועוד
כוס קטנה 16 / כוס בינונית 20 / כוס גדולה 24/ קילו 85 שקלים
פעם שלישית – בית מלאכה לגלידה - ניסים אלוני 10 , מתחם G, תל אביב | 0523392552

פיצת בירה מקסיקנית באלכסנדר
בפיצריית הבוטיק אלכסנדר, הידועה בבצק המחמצת שאור ממנו עשויות הפיצות ובתוספות המטורפות דוגמת המבורגר, סלופי ג'ו, שמנת בייקון, פירות ים ועוד, השיקו לאחרונה פיצה ברוטב בשמל עם בירה וסרירצ'ה מקסיקני. הטעם של הבירה משתלב היטב עם בצק המחמצת ומומלץ עם תוספות בשריות כגון קורנביף, פפרוני, בייקון ופרשוטו.
בנוסף, הושקו גם פיצה בעג'ון , עם טחינה, רוטב חריף, בשר בקר מטוגן עם בצל וגבינה ; פיצה מהקריביים- עם רוטב ברביקיו צ'ילי ביתי, גבינה, מעדן אווז, פלפל צבעוני ובצל סגול /  סלט בשרים רענן  וסלט טוסט עם קוביות פוקאצ'ה שום וגבינה
פיצה אלכסנדר, שדרות ירושלים 3 קריית מוצקין 04-8404062 לא כשר

שפית חדשה ותפריט חדש למסעדת 'איטלקיה בפשפשים'
מסעדת 'איטלקיה בפשפשים' משיקה תפריט חדש ושפית חדשה - נועה לוי (לשעבר, ג'וז ולוז). התפריט מחולק למנות ביניים (primi), פסטה, פיצות ומנות בשר ודגים (secondi) באופן המשחרר מ”מחויבות” למבנה ארוחה קלאסי ומציע חופש בחירה.
לויה מתמחה בקולינריה ערבית מקומית מדגישה את השימוש בירקות מקומיים, דגים, בשר וצמחי בר מיוחדים. בתפריט החדש היא משלבת מנות בהשראת המטבח האיטלקי עם זיקה ליפו. בין המנות: קלמארי צרוב במחבת עם  קרעי תפוח אדמה, בייקון טלה, יוגורט ולימון כבוש; ויטלו טונטו - פרוסות בקר דקות וקרות; לינגוויני אליו אוליו מוסר ים; ניוקי ציידים; כבדי עוף על מאפה סולת  צרובים בחמאת תפוז, מרווה וציר עוף ועוד
עם יותר מ -14 שנות ניסיון בבישול ומספר פרויקטים בתחום הקולינריה, השפית נועה לוי הצטרפה לקבוצת 'סן רמו' והיום היא השף הראשי של שלוש המסעדות של הקבוצה: 'איטלקיה בפשפשים', 'קזינו סן רמו' ו'דייגו סאן'.
איטלקיה בפשפשים. עולי ציון 16, שוק הפשפשים, יפו 03-6829678

שווארמה-שף של מושיק רוט ב-8 שקל
מושיק רוט תוקף שנית והפעם עם "שווארמה שמונה" -  רשת לואו קוסט חדשה המציעה מנות מוזלות וכשרות של שווארמה-שף במחיר אחיד של 8 שקלים. התפריט מורכב ממנות על בסיס שווארמה עגל או פרגית, שווארמה טבעונית מסויה ואפשרות למנות ללא גלוטן המוגשות על מצע ירקות שורש יחד עם תוספות פחמיתיות כגון בטטה צלויה, ציפס, טבעות בצל,  סלט וקינוחי פרווה והכל ב- 8 שקלים.
הסניף הראשון הוקם בתל אביב ברחוב אבן גבירול 25 וסניף נוסף נמצא בשלבי הקמה במודיעין. כל סניפי הרשת יהיו כשרים ויפעילו שרותי משלוחים. סניפי השווארמה פועלים תחת קבוצת שמונה המפעילה גם את רשת המסעדות שמונה. העסקית תהיה שתי מנות עיקריות של שווארמה בפיתה, מנת צד, וגזוז ב- 26  שקל.
ברחוב אבן גבירול 25 תל אביב