השנה חגגנו יחד באותו מועד, יהודים ומוסלמים, את סיום חודש הרמאדן ואת חגיגת המימונה המסורתית שבסיומו של חג הפסח. חברת "כתר" קיימה אירוע ייחודי תחת הכותרת "חיים יחד – עובדים יחד", במסגרתו עובדי כתר מכל הדתות והמגזרים הכינו וארזו קינוחי איפטאר ומימונה מסורתיים, אשר נתרמו לקהילות יהודיות ומוסלמיות באיזור יקנעם.
 
את האירוע שהתקיים במפעל כתר ביקנעם, לרגל עיד אל פיטר, ובו השתתפו עשרות עובדי כתר, הובילו מנאל איסמעיל בוגרת התוכנית "מאסטר שף" ויונית צוקרמן, כותבת הספר ובעלת הבלוג "מלכת המטבח", שתי שף קונדיטוריות ידועות, שהעבודה שלהן יחד ממחישה גם היא את האירוע שמטרתו קירוב לבבות, אנשים ותרבויות ותרומה לקהילה. יחד הן הכינו עם העובדים מגוון קינוחים מסורתיים כמו קטאייף, כנאפה, ועוגיות מרוקאיות.
 
לאורך כל חודש הרמדאן ציינו העובדים במפעלים, מכל הדתות, את סיום הצום בארוחות האיפטאר המסורתיות בכל מפעלי כתר שבכרמיאל, יקנעם ואלון תבור.

אודי שגיא, מנכ"ל כתר, גם לקח חלק בארוחה המשותפת והסביר כי: "במפעלי כתר בישראל כ-3000 עובדים, חצי מהם מוסלמים וחצי מהם יהודיים, נוצרים, דרוזים וצ'רקסים. כתר היא דוגמא לחברה של רב קיומיות, כחלק מתפיסה ואמונה אמיתית שכולנו שווים, והכבוד ההדדי הוא זה שמוביל לדו קיום אמיתי. לא מדובר בחזון או סיסמאות, זו המציאות שאנחנו קמים אליה בבוקר".
 
על פעילות אריזת הקינוחים הייחודית שהתקיימה במפעל כתר ביקנעם אמר שגיא כי: "אוכל הוא גשר בין אנשים ובין תרבויות והפעילות היפה שקיימנו משלבת בין ערך התרומה לקהילות בהן אנחנו פועלים, מטרה שחשובה לנו מאוד, לבין מנהגי החגים וערך השוויון שאנו מקדמים".