מצרכים:
קילו קמח לחם (מומלץ: שטיבל 2)
1 כפית שטוחה שמרים
1 כפית סוכר
1 כפית מלח
800 סמ"ק מים פושרים
תוספות: מלח גס, פלפל גרוס וירקות לבחירה

"תרסן אותה": האם המכה שספגה בן אנד ג'ריס תשנה את גישתה כלפי ישראל?
לאחר שנסגר בעקבות איומי עבריינים: בעלי לחם חביתה במסר ברור לגבי עתידו

אופן ההכנה:
1. מערבבים היטב את כל החומרים בכף עץ ומכסים לשעה.
2. לאחר שעה, מקפלים את הבצק מארבע פינות כלפי פנים, מכסים ומתפיחים לחצי שעה.
3. נחזור על פעולת הקיפולים 4 פעמים כל חצי שעה.
4. לאחר חצי שעה, יוצקים 4-5 כפות שמן זית על התבנית, מעבירים את הבצק לתבנית ובידיים משומנות פורסים אותו בעזרת האצבעות.
5. ניתן להוסיף מלח גס, פלפל גרוס וירקות לבחירה לפי הטעם האישי.
6. מכסים ומתפיחים עוד חצי שעה.
7. אופים בתנור חם מאוד בחום של 220 מעלות עד שהפוקצ'ה שחומה ותפוחה. 

המתכון באדיבות השף וצלם האוכל גל אבירם ובאדיבות מותג כלי הבישול והאפייה סולתם