חמקמק ומסוכן: המזון האולטרה-מעובד שמלווה אותנו מבלי שנרגיש
נאוה רוזנפלד
דיאטנית בכירה ומנכ"ל משותף של חברת אבוקדו'ס, המקדמת תזונה נכונה ובריאות במקומות עבודה ובמסגרות חינוכיות. ניהלה בעבר את תחום התזונה בקבוצת אסם-נסטלה ואת המכון לתזונה נכונה בלונדון. מרצה בארץ ובחו"ל לקהלים מקצועיים (רופאים, דיאטנים ואנשי חינוך) ולקהל הרחב. [email protected]
כתבות כתבים
מזיק או בריא? תשכחו את מה שקראתם ושמעתם על שמן קנולה
ממש לא אגוז ועם מעט קלוריות: הפרי עם הטוויסט שמהווה תחליף לפחמימה
למה הפוך על הפוך עובד – ואיך ליישם אותו בבית כבר הערב | נאוה רוזנפלד ושלומית דיליאון
מהחציל שהתחפש לכבד ועד אינסטגרם: המסע המטורף של המטבח הישראלי
זה מגובה מחקרית: מטבח צעצוע יכול להשפיע לטובה על היחס של ילדים לאוכל