"נרטיב קובעים ביום הראשון. והיום הראשון היה יומיים לפני שביידן הגיע לישראל. הסיפור האמיתי הוא שב-2007 עזה הפכה למדינה דה פקטו, יש לה שטח ברור, שלטון מרכזי אפקטיבי, צבא ומדיניות חוץ עצמאית. והמדינה הזאת דומה להפליא בתהליכים שהיא עברה לגרמניה הנאצית. השלטון עלה בבחירות דמוקרטיות, ומהרגע שעלה לשלטון כל האומה העזתית מגויסת לטובת המנהיג יחיא סינוואר והאידאולוגיה הרצחנית שלו. בכל גן ילדים יש כיתת צעצועים וכיתת פצצות, בכל קליניקה רפואית יש רופאים ורקטות, וכל מערכת החינוך מכוונת את הצעירים להעריץ את השהאדה ולהרוג יהודים".
"האמריקאים אומרים 'תילחמו כמו שאנחנו לחמנו במוסול'. אבל במוסול היו חבורות פרחחים שירו בכל מי שהתנגד להם ויצרו הרבה טרור בערים, אבל מבחינה צבאית לא היו איום משמעותי. לעומתם חמאס הקים בעזה את היעד המבוצר ביותר בתולדות המלחמות. יש שם נשק תקני הכי מודרני ובכמויות מטורפות, כמובן שגם תעשיית נשק, גיוס מלא וציוד איכותי לכל לוחם מנעלי פלדיום ועד קסדה ואמצעים, ממש כמו לוחם קומנדו של הכוחות המיוחדים ומאות קילומטרים של מנהרות. זו יכולת מדהימה ממש, ולכן כדי להסביר לאמריקאים את המלחמה בעזה, חייבים להזכיר להם את קרב אוקינאווה מול היפנים במלחמת העולם השניה כשהיפנים התבצרו במנהרות ובבונקרים תת קרקעיים והיו נכונים למות והשתמשו בתושבים היפנים כמגנים אנושיים וכתוצאה מזה נהרגו מאות אלפים ומשם הייתה הדרך קצרה לפצצת אטום. אני אומר לאמריקאים, קחו את הקרב הזה, תכפילו פי 10 ואז תבינו את היכולות של חמאס".
"אף אחד לא דיבר על זה עם האמריקאים ביום הראשון, ומאז זה מדרון חלקלק. כרגע ישראל נמצאת במלחמה עם עזה, ובניגוד לכל תקדים היסטורי היא מספקת למדינת האויב לא רק אוכל ומים אלא גם דלק שמגיע לחמאס. ככה מאריכים את אורך הנשימה של האויב".