"ההיסטריה ששודרה בין השאר גם על ידי הפוליטיקאים שלנו, כי יש גם בחירות שמשפיעות עכשיו, כל הדברים שאמרו לנו בימים הקרובים שהאמריקאים הולכים לוותר עליהם - ישראל גילתה ביממה האחרונה שלא באמת הולכים לוותר עליהם. הרי הסכם הגרעין הוא הפרטים, ולא השאלה 'כן יהיה או לא יהיה'. ולמה? כי כל אחד מהפרטים האלה בסוף, יכול להפיל הסכם או להביא הסכם", הוסיף.
רביד טען כי: "בשלב זה אני ממש לא בטוח שהולכים להסכם גרעין. ממש לא. ומדוע? האמריקנים לא עושים את הוויתורים שמספרים לנו כבר כמה ימים שהם עושים, אז מי שייאלצו לעשות ויתורים הם האיראנים. אם הם יעשו ויתורים בשלב הזה, אני אופתע. יש פה שתי סוגיות מרכזיות. הראשונה, האיראנים צריכים להסכים לוותר על הדרישה שלהם לסגור את כל החקירות נגדם של הסוכנות הבינלאומית לאנרגיה האטומית כתנאי ליישום ההסכם. הם עלו על העץ הזה ועכשיו הם צריכים לרדת ממנו, אבל עדיין לא ירדו. השנייה, היא שהאיראנים ביקשו ערבויות מארה"ב לכך שאם פעם נוספת נשיא אמריקאי יעזוב את ההסכם, הם לא ייפגעו כלכלית".
בסיום הסביר כי "האיראנים רוצים הסכם בתנאים שלהם ובינתיים אין מפגש בין הצדדים ואני גם לא יודע אם יהיה, יש פער גדול. אנחנו כבר לא בדקה ה־91, אנו בדקה ה־127. לכן, העובדה היא שעד עכשיו זה לא קרה. ולמה? כי האיראנים לא קיבלנו מה שהם ביקשו. האלטרנטיבה שלהם ברורה מאוד - להמשיך במצד הנוכחי. הסנקציות על איראן כבדות, אבל הן לא בדיוק מפילות את המשטר. הפעם האחרונה שבדקתי, למנהיג העליון שם אין פריימריז, ולכן מה אכפת לו? הדבר שהכי חשוב עכשיו לשלטון האיראני, זה המשך יציבות המשטר".