בריאיון בלעדי לאחר פטירת רעייתו מרים ז"ל, שוחח הבוקר (ראשון) פרופ' אריה נאור, לשעבר מזכיר הממשלה, עם גולן יוכפז וענת דוידוב ב-103FM, וסיפר על הרגעים האחרונים: "כתבתי בלשון מעודנת שדברים שאמרתי לה והיא כבר לא הייתה יכולה לשמוע, אך זה פרטי. רציתי שזה יהיה בינה לבינה וזה כנראה יישאר כך . אני מכיר זוגות שבהם יש הפרדה ברורה בין עולם העבודה לעולם המשפחה ויש חוסר רצון לשתף. המקרה שלנו לא היה זהה לתיאור הזה". 

על תפקידה האחרון כראש ועדת החקירה של האסון במירון, אמר: "זה ליווה אותה מרגע שקיבלה את התפקיד של יו"ר ועדת החקירה הממלכתית, הנושא מילא אותה. היא קראה הרבה מאוד חומר על תולדות ההילולה. באותו לילה מרים עבדה עד קרוב לחצות על דו"ח של ועדת החקירה שהיא מכינה בעניין אסון מירון, שכבה לישון ולא התעוררה. פשוט כך". 

בהמשך, התייחס פרופ' נאור לביקורת לה זכתה נאור, להפגנות שנערכו מול ביתם ולדבריו של ח"כ אמסלם נגד נשיאת בית המשפט העליון אסתר חיות ובכירי מערכת המשפט: "זאת זכותם המלאה להפגין. בשנים האחרונות יש הידרדרות בשיח הציבורי בכל הנוגע לביהמ"ש ומעמדו בחברה. יש פער בלתי ניתן לגישור, ספק לתפיסה, בין האידאולוגיה של בגין. הדברים של ח"כ אמסלם מחוצפים, לא מדברים כך על שום אדם. מהות דבריו מחוצפת". 

"איך אדם מעז לדבר ככה?" זעם והוסיף כי "יש פה ביטוי של זלזול עצום ברשות השופטת. יש הבדל בין ביקורת חריפה ודברים שמוטב היה שלא נאמרו, שמטיחים בסערת ויכוח פוליטי לעומת השתלחות בבית המשפט העליון, בשופטיו ובנשיאתו. צריך קצת ממלכתיות. הייתה פה חציית קו אדום, לא מדברים ככה". 

חבר הכנסת דודי אמסלם תוקף את בית המשפט העליון במליאה, קרדיט: ערוץ כנסת

"נדמה לי שיש תהליך של תיקון, שכמו שקורה הרבה פעמים הוא הדרגתי", אמר בהתייחסו לטענה כי ישנה העדפה עדתית במינוי שופטים: "אך למה להוציא את בית המשפט מסך כל המרכיבים של רשויות השלטון? כמה שרים יש ממוצא מזרחי? הייתה הזנחה ואפליה במשך שנים, התיקון של דבר כזה הוא איטי מאוד. לדעתי, מצאו לאורך השנים אנשים שלדעת ועדות המינויים היו מתאימים יותר. כל מילה ששופט כותב ראויה לביקורת, אך היא נעשית בהגינות ובדרך ארץ".

בסיום דבריו, אמר בכאב: "אני מתגעגע לפגוש אותה". 

סייעה בהכנת האייטם: מיכל קדוש, רדיו 103fm